Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az APACHE márkáról

Az Apache márkát 2001-ben négy volt cseh kerékpáros és triatlon versenyző hozta létre és elsők között kezdte meg a pedelec kerékpárok fejlesztését, amelybe akkoriban kevesen hittek.
Az Apache ma Közép-Európa egyik legnagyobb gyártója, és gyakorlatilag szinonimává vált a pedelec szóval. A következő évtizedben a márka növekedett és jelentős lépést tett 2017-ben, amikor saját gyárat épített.

Ezzel a lépéssel az Apache Bicycles az egyik legnagyobb európai kerékpárgyártó lett.

2019-ben ünnepelte tizennyolcadik születésnapját, és felnőttkorba lépett. Ebben az évben az Apache sok jelentős újítást készített elő.
A pedelec szegmensben bemutatkoztak a Quruk, Hupahu és Tuwan modellek egyedi stílusukkal, az akkumulátorok az alsó keretcsőbe kerültek.
A legnagyobb újdonság minden bizonnyal a vadonatúj Payat modell egy cseh-japán közös fejlesztésű Comp Drive motorral.


A kerékpárok fejlesztése és gyártása során az Apache Bicycles elsősorban a tökéletes funkcionalitásra és az abszolút megbízhatóságra összpontosít. A hangsúly az összeállítás pontosságán és az alkalmazott alkatrészek minőségén történik. A legtöbb alkatrész olyan neves gyártóktól származik, mint a Shimano, az SR Suntour, a Rock Shox, a Bosch és az Ergon. Nagy hangsúlyt fektetünk a kerékpárok megjelenésére is.

A 2020-as Apache Pedelec kollekció 54 különféle modellből áll, az alapvető városi modellektől a csúcskategóriás hegyi kerékpárokig. Meglehetősen könnyű megtalálni az elvárásainak és igényeinek megfelelő ideális elektromos kerékpárt.

Hisszük, hogy ha ajánlatunk közül választ, csatlakozik elégedett ügyfeleinkhez.